Google Asszisztens aktiválás három egyszerű lépésben

Tippek és trükkök   |   2017.04.08 - 08:31   |   Írta: ARPII   |   42466
08. ápr Google Asszisztens aktiválás három egyszerű lépésben

Most már szinte mindenki számára elérhető a Google szolgáltatása.

Három lépéssel ti is aktiválhatjátok a Google Asszisztenst, amit mi a cikkben és egy videóban is bemutatunk nektek. Fontos, hogy csak Android 6.0 rendszerrel, vagy a felett tudjátok ezt aktiválni.

1. Google Play Szolgáltatások letöltése

Ez a legegyszerűbb része a folyamatnak, hiszen van, akinek ez már alaptelepítetten rajta van a telefonján. Amennyiben viszont nem, az esetben erről a linkről beszerezhetitek.

 

 

2. Regisztráció a Google (Beta) verziójára

Itt már kicsit bonyolultabb dolgunk van, hiszen a Play Áruházon keresztül nem tudunk erre regisztrálni, azonban ebben segít nekünk a Beta Apps nevű alkalmazás. Ennek segítségével minden létező alkalmazásnak regisztrálhatunk a bétájára. Ezt pedig itt tudjátok megtenni. Amennyiben ez megvan, akkor egy kis időn belül már bele is kerülünk a tesztverzióba.

 

 

3. A telefon nyelvének amerikai angolra vátoztatása

Itt fel kell magunknak feltenni a  kérdést, hogy megér-e nekünk annyit a Google Asszisztens, hogy emiatt angolul használjuk a telefonunkat. Én személyes tapasztalatból azt tudom mondani, hogy mindenképpen. Amennyiben pedig még sem, akkor egyszerűen vissza tudjuk állítani. Ezt a telefon menüjének Nyelv és Bevitel szekcióján belül, a Nyelvek menüpontra kattintva tudjátok megváltoztatni. Egészen pontosan English (United States)-re kell állítanotok, csak úgy fog működni. 

 

 

Amennyiben ezen feltételek mindegyike teljesült, az esetben már csak a főgombotokat kell lenyomva tartanotok, és elő is jön a Google Asszisztens. A videóból megtudhatjátok, hogy miket is kérhettek és kérdezhettek ettől a kedves hölgytől. Jó szórakozást kívánunk!

Kapcsolódó cikkek:
Minden, amit a Google Asszisztensről tudni érdemes
Megérkeztek a reklámok a Google Asszisztensbe?
Google Asszisztens vs. Siri

 
Kommentek megjelenítése