Instagram Dark Mode (sötét mód) aktiválás - [videó]

Tippek és trükkök   |   2019.10.05 - 12:03   |   Írta: ARPII   |   6370
05. okt Instagram Dark Mode (sötét mód) aktiválás - [videó]

Pár egyszerű lépéssel már sokan megszerezhetik az Instagram új funkcióját.

A sötét mód egyre népszerűbb, hamarosan az Android 10-es rendszerrel minden felhasználó élvezheti majd ezt a funkciót rendszer szinten. Szerencsére a nagyobb alkalmazások is szépen lassan adaptálják ezt a remek funkciót, az egyik legnagyobb alkalmazás például a Messenger volt, nem is olyan régen, miről mi is írtunk Nektek. ARPII videójában egy részletes bemutatót látattok arról, hogy hogyan tudjátok ezt az Instagrammal megcsinálni.

 

Ha Ti is szeretnétek használni ezt a funkciót, akkor először is töltsétek le az Instagramot a Play Áruházból, és nem egyéb más platformról. Ezután fogtok látni egy lehetőséget "Csatlakozás a bétaprogramhoz" néven, itt nyomjatok a "Csatlakozás" lehetőségre, majd várjatok pár percet, amíg megtörténik a programba való regisztrációtok.

 

Ez lehet egy perc, de akár húsz is, szóval legyetek türelmesek. Amennyiben ez megvan, az esetben szükségetek lesz arra, hogy a mobilotokat át tudjátok állítani rendszer szinten sötét módba, ugyanis az Instagram is csak akkor fog majd váltani. Erre a legtöbb új Google Pixel és Samsung mobil képes, illetve azok a telefonok amelyek Android 10-et futtatnak, de ha a Ti mobilotok is képes ezeken kívül a sötét módra rendszer szinten, akkor minden bizonnyal Nektek is működni fog. Ez egy elég hasznos funkció, hiszen így nem kell külön-külön kapcsolgatni a mobilunk és az Instagram sötét módját, hiszen egyszerre vált majd a kettő. Reméljük tetszett Nektek ez a kis trükk. Kommentben írjátok le, hogy Nektek hogy tetszik az új sötét mód.

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése