Egyedi emoji-kat készíthetünk a Gboard segítségével

Tippek és trükkök   |   2020.02.12 - 22:45   |   Írta: ARPII   |   1119
12. feb Egyedi emoji-kat készíthetünk a Gboard segítségével

Remek új funkció érkezett.

Valószínűleg mindenkinek megvan a kedvenc emoji-ja, esetleg a szívszemű vagy a részeg (nem ítélkezünk.) Egy ilyen kedvenc viszont egy idő után unalmassá válhat, erre találta ki a Gboard az "Emoji Kitchen" (emoji konyha) nevű funkciót, aminek a segítségével több emoji-t gyúrhatunk össze eggyé.

A lenti példánál is jól láthatjuk, hogy az illető szeretne küldeni Meghan-nak egy választ emoji formában, amivel a szerelmét szeretné kifejezni. A kedvenc emoji-ja a szemüveges kocka, így ezt összemixeli a szívet küldő emoji-val és meg is születik a tökéletes párosítás.

 

Sajnos ezek az hibrid emoji-k nem a tradicionális Unicode által jóváhagyott emoji formában érkeznek meg, hanem matricaként, de még így is nagyon viccesek. Alább pár jópofa példát láthattok még erre a keresztezési módszerre. Nem tudjuk, hogy miért akarna bárki egy kaktusz majmot küldeni valakinek, de most már megteheti.

 

Ez a frissítés a napokban jelenik meg az Android felhasználók számára, ha viszont nem szeretnétek várni, akkor tudtok jelentkezni a Gboard béta programjába, amiről ARPII egy részletes videót is készített.

 

Nektek hogy tetszik ez az új funkció, fogjátok majd használni? Írjátok meg nekünk kommentben!

 

Forrás: AndroidAuthority

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése