Videón a Samsung Galaxy S20+

Videók   |   2020.01.16 - 21:05   |   Írta: ARPII   |   359
16. jan Videón a Samsung Galaxy S20+

Lencsevégre kapták az új csúcsmobilt.

Egyre közelebb kerülünk az új S trió megjelenéséhez, és ahogy az idő fogy úgy lesznek egyre biztosabbak az információk a mobilokról. A lent látható videóban a hetekben már többször látott dizájn köszön vissza. A mobil bal felső sarkában helyezkedik majd el a négy kamera, egy extra szenzorral, ami minden bizonnyal egy autófókusz lesz, emellett pedig egy LED villanó is helyet kap majd. Sokak szerint eléggé gagyi és olcsó hatást kelt ez a megjelenés, ebben sajnos nekünk is egyet kell hogy értsünk, de persze végül az iPhone 11 Pro sem nézett 100%-osan úgy ki, mint az előzetes információk alapján, így még van egy parányi reménysugár.

 

A készülék előlapján, a Note 10-ből már jól ismert középen lévő kamerakivágást kapjuk majd. Itt egy darab szenzor kap majd helyet, az S10+-nál lévő kettő helyett, az ultraszónikus kijelző alatti ujjlenyomatolvasónk viszont valamivel nagyobb felületet fog majd lefedni, ami igen csak örvendetes.

 

Ezek mellett pedig a szemfülesebbek azt is észrevehették, hogy a fő és hangerőszabájzó gombok átköltöztek a jobb oldalra, míg a bal oldal teljesen üres maradt, Bixby gomb sehol. Érdekes hogy ezt a Samsung mobilról mobilra változtatja, ugyanis az S10-nél még jobb oldalt volt a fő gomb, míg a Note-nál balra került, most pedig visszakaptuk, és még a hangerőszabájzó gombok is átkerültek vele együtt.

 

Forrás: GizChina

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése